Friday, December 31, 2010

si mata sepet

hey guys..

si mata sepet? owh siapa itu si mata sepet? dunno why, suka sangat tengok lelaki yang bermata sepet.kebanyakan orang yang bermata sepet adalah orang bangsa cina, korean, jepun, & seangkatanlah. aku bukanlah minat sangat cerita atau novela korean ni.tapi kalau dah mengikut dari awal, memanglah suka nak follow cerita tu..

why suka mata sepet? setiap perempuan akan nampak sesuatu pada seseorang lelaki yang menampakkan lelaki tersebut adalah sangat seksi.haha.skema giler ayat.tahap karangan UPSR nih..bagi aku pulak yang menampakkan seseorang lelaki itu seksi adalah mata sepet dia.mana tidaknya,,bila lelaki yang bermata sepet ni ketawa, mata dia akan menjadi kecik.it's mean kelopak mata dia akan menutup biji mata. masa tu, mesti terasa nak cari mana la mata dia nih??tadi ada..lepas ketawa terus dah hilang.haha..cute kan??

since heboh pasal pasukan bola sepak malaysia yang menang hari tuh, aku plak tak abis2 tengok ulangan perlawanan bola tuh. padahal sebelum ni, nampak chanel yang tayangkan perlawanan bola, mesti aku da tukar chanel lain.sebabnya, rasa dah jatuh cinta dengan KHAIRUL FAHMI CHE MAT tu.si budak sepet tuh..owh cutenye..menangkap bola menggunakan pandangan mata sepet dia tuh..haha (owh lupa.terima kasih yer pada korang-korang yang menyebabkn PM bagi cuti tidak semenanya.haha.)


..owh si mata sepet..


sungguh bergaya..wink3  :)
                                                        

No comments:

Post a Comment